Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ἐμ-βολὴ πονηρὰ στὸ κατ’εἰκόνα. Κάποια πράγματα δεν εκφράζονται, τα νοιώθεις, τα γνωρίζεις! Το ανώτερο επιχείρημα στην Θεολογία, είναι η ύπαρξη μη επιχειρήματος!



...Αυτή η ''θεραπεία'' με τα εμβόλια MRNA δεν είναι ευλογημένη από τον Θεό. Ο Θεός δεν θέλει να κάνουν αυτό το εμβόλιο όχι μόνο οι Χριστιανοί, αλλά όλοι οι άνθρωποι.


Υπάρχει κάτι που σχετίζεται με τη ζωή του ανθρώπου και δεν έχει Θεολογικό υπόβαθρο και Θεολογική σημασία? Ποιός πιστεύει τέτοια πράγματα? Ποιός λέει τέτοια πράγματα σήμερα?

Έχει σχέση με τη ζωή του ανθρώπου, με το σώμα του, με την υγεία του, με την ασθένειά του, με την θεραπεία του, με την κοινωνική του παρουσία, με την ελευθερία του την ίδια και δεν είναι Θεολογικό το ζήτημα και πνευματικό? Ποιός λέει τέτοια πράγματα?

Παρακαλώ τους αδελφούς να μην ακούνε, ούτε καν, να αδιαφορούν τελείως. Είναι πραγματικά σχεδόν εξοργιστικό να ακούμε τέτοια πράγματα, ότι δήθεν όλα αυτά τα θέματα δεν έχουν Θεολογικό χαρακτήρα και είναι καθαρά ιατρικά θέματα..

Είναι ξεκάθαρο ότι το πνεύμα του Αντιχρίστου είναι παντού αυτή τη στιγμή.
Ειδικά τώρα μέσα σε αυτή την κρίση..
Έτσι λοιπόν το εμβόλιο, είναι η γέφυρα που θα μας οδηγήσει στο κανονικό σφράγισμα...


π.Ἰωάννης Δρογγίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών