Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Οικουμενισμός η θρησκεία προ του Αντίχριστου




Παραμονή της εορτής της κοιμήσεως της Παναγίας μας 14 Αυγούστου 2021 ο κ. Βαρθολομαίος επέλεξε να τελέσει τον Μέγα εσπερινό σε Παπικό ναό στην Τραπεζούντα, με τους ακόλουθους Ορθόδοξους ιερείς να προσκυνούν το Παπικό Αλτάριο (θυσιαστήριο).
Ω της βλασφημίας! προφανώς έγινε η ένωση με τους Παπικούς και εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι;
Χριστιανοί Ορθόδοξοι που έχουν στα χέρια τους το Φως της Ορθοδοξίας, να πηγαίνουν με το σκότος του Παπισμού!

/https://fosfanariou.gr/index.php/2021/08/14/patr-xorostasia-se-rwmaiokatholiko-nao-stin-trapezounta/






Θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος αποτρέπει να κτισθεί Παπικό Αλτάριο

https://proseuxi.gr/thauma-agiou-spiridonos-papiko-altario/



Δεν υπάρχουν πλέον Ορθόδοξες Επισκοπικές και Αγιορείτικες φωνές να πουν του Πατριάρχη μέχρι εδώ, στοπ δεν σε ακολουθούμε άλλο! Και όσοι από τους Επισκόπους και από τους ηγουμένους φημίζονται για αντιοικουμενστές, κατά περίεργο τρόπο δεν βγαίνουν πλέον  δημόσια να καυτηριάσουν την παναίρεση του Οικουμενισμού και να αφυπνίσουν το ποίμνιο, ξεχνώντας ότι η σιωπή είναι συνενοχή.



Αναρωτιώμαστε, που είναι αυτό το Άγιον όρος;


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μία θρησκεία μόνο είναι. Η  Ορθόδοξος Χριστιανική θρησκεία. Και το πνεύμα αυτό το Ορθόδοξον είναι το αληθές. Τα άλλα πνεύματα είναι πνεύματα πλάνης και οι διδασκαλίες τους είναι μπερδεμένες. 
Άγιος Πορφύριος




Στο βιβλίο «Λόγοι Α΄. Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο» Αγίου Παϊσίου γράφονται τα εξής, τα οποία αποτελούν απάντηση στον διαθρησκειακό οικουμενισμό: «...Σήμερα δυστυχώς μπήκε η ευρωπαϊκή ευγένεια και πάνε να δείξουν τον καλό. Θέλουν να δείξουν ανωτερότητα και τελικά πάνε να προσκυνήσουν τον διάβολο με τα δύο κέρατα. ‘Μία θρησκεία, σου λένε, να υπάρχη’ και τα ισοπεδώνουν όλα. Ήρθαν και σ’ εμένα μερικοί και μου είπαν : Όσοι πιστεύουμε στον Χριστό να κάνουμε μία θρησκεία’. ‘Τώρα είναι σα να μου λέτε, τους είπα, χρυσό και μπακίρι (χαλκό) να τα κάνουμε ένα... Έγινε τόσος αγώνας για να λαμπικάρη το δόγμα’. Οι Άγιοι Πατέρες κάτι ήξεραν και απαγόρευσαν τις σχέσεις με αιρετικό. Σήμερα λένε: Όχι μόνο με αιρετικό, αλλά και με Βουδδιστή και με πυρολάτρη και με δαιμονολάτρη να συμπροσευχηθούμε. Πρέπει να βρίσκωνται στις συμπροσευχές τους και στα συνέδρια και οι Ορθόδοξοι. Είναι μια παρουσία’. Τί παρουσία; Τα λύνουν όλα με την λογική και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.



Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ


π. Αθανάσιος Μυτιληναίος

https://www.youtube.com/watch?v=qEOhHFvja4I&t=81s



Ο Οικουμενισμός φθονών το μεγαλείον της Ορθοδοξίας, η οποία παρέμεινεν παρθένος, αγνή, άμικτος από τα μιάσματα πλανών και αιρέσεων, ετεχνούργησεν το νέον τούτο σχήμα του Οικουμενισμού..
Υπό το πρόσχημα της αγάπης κρπύβεται ο Απατεών ο οποίος προτρέπει τους Ορθοδόξους να ανοίξουν τας θύρας και να δεχθούν και να εναγκαλισθούν όλους τους αιρετικούς και αλλόθρησκους ακόμη, και να γίνουν μία συναλοιφή.

+ Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών