Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια στην ΔΙΣ και στους ιεράρχες που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ανεργία του ποιμνίου

 







Πάνω από πενήντα εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μπαίνουν από σήμερα σε καθεστώς αναστολής. Ανάμεσά τους είναι γιατροί, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό και αποκλειστικές γυναίκες. Η απόφασή τους, όπως δηλώνουν, έγκεινται στο ότι είναι ένα εμβόλιο για το οποίο κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει πάρει άδεια μόνο ειδικού σκοπού. Θεωρούν πως αν γινόταν τεστ αντισωμάτων σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο και όσους δεν το έχουν κάνει σε συνδυασμό με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου η κατάσταση θα ξεκαθάριζε και δεν θα χρειαζόταν καμία υποχρεωτικότητα.


Συγχαρητήρια στην ΔΙΣ και στους ιεράρχες που αντί να εναντιωθούν στην πρωτοφανή δικτατορία της κυβέρνησης να επιβάλουν δια της βίας στους ανθρώπους το εμβόλιο και αντί να αγκαλιάσουν και προστατέψουν το ποίμνιο, αυτοί προτίμησαν να συνεργαστούν με τους Χριστομάχους και αφορισμένους και επιπλέον να προωθήσουν το διαβόλιο ως σωτήριο για τους ανθρώπους απειλώντας μάλιστα ιερείς και πιστούς, να μη τολμήσουν να αντιδράσουν στα Αντίχριστα κελεύσματα. Ο τέλειος διχασμός που σκέφτηκαν οι πρόδρομοι του Αντίχριστου, πολιτικοί και εκκλησιαστικοί παράγοντες.


Γράψτε το covid ανάποδα δηλαδή dicov και κάντε μετάφραση στα Εβραϊκά. Θα σας βγάλει την λέξη ''διχασμός''  Τυχαίο?  Μπορεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών