Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ

Aποστασία σημαίνει να πάρω έναν άνθρωπό που είναι εδώ (μέσα στον ναό) και να τον βγάλω έξω.
 Δεν σε θέλω μέσα στην εκκλησία , φύγε!

π. Σάββας Αχιλλέως


https://youtu.be/H4XBIORXQZo 

Αυτό κάνει σήμερα ο κόσμος της αμαρτίας του αντιχρίστου, διέταξε αποστασία..!


''Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, δηλαδή η μετάβαση από έναν κόσμο που βασίζεται στον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό και τον Χριστιανισμό, περνάει, σε έναν κόσμο χωρίς ψυχή, χωρίς ρίζες, χωρίς ιδανικά. Στην πράξη, είναι το πέρασμα από τη Βασιλεία του Χριστού στο Βασίλειο του Αντίχριστου! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος όπου είναι σε εξέλιξη, είναι πόλεμος που κήρυξαν τα αλλόθρησκα έθνη κατά του ζώντος Τριαδικού Θεού! Κήρυξαν Ιερό Πόλεμο κατά του Θεού οι σατανιστές μέσω υγειονομικοτζιχαντιστών…. 

Η προδοσία πάντα βελούδινη, γίνεται ”φιλήματι” ….. για τον άλλον, για την αγάπη, για την υγεία, για το καλό, για την ευημερία, καταργείται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΖΩΗ… καταργείται η Θεότητα…Εθνότητα! Όταν η ζωή γίνεται αυτοσκοπός, ο θάνατος αποκτά νόημα γι αυτό τον τρέμουν!!!! 

Οι ”πιστοί”,οι υπήκοοι έως ”θανάτου” της ζωής, αλλά όχι της Ζωής, ” εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή.”. από την εν Χριστώ ζωή επέλεξαν την εν κόσμο! 

Δεν μας καλούν να τηρήσουμε απλά την κοινωνική απόσταση-αποστασιοποίηση μεταξύ μας, μας θέτουν σε απόσταση από το Χριστό…μας καλούν να τηρήσουμε την έσχατη απόσταση από Εκείνον….αποστάτες γινόμενοι… Η πλάνη Πολύ μεγάλη..... 
Και εξαριστερών, και εκ δεξιών!!! 

Και στις δύο όμως αιτία είναι: Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, Η ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗ, Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ! ΣΤΏΜΕΝ ΚΑΛΏΣ''! 

Από Panagiota Fezoli





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών