Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 Η Επίδειξη αρνητικού τεστ rapid για να εισέλθω σε Ορθόδοξο ναό, είναι βλασφημία λένε οι εν ζωή πνευματοφόροι πατέρες. Και φυσικά αυτό θα επεκταθεί και στο μυστήριο του γάμου, σε βαπτίσεις και σε εξόδιες ακολουθίες των κοιμηθέντων αδελφών Το θα δείξω κατ οικονομία το τεστ για να εκκλησιαστώ, δεν είναι δικαιολογία.

Μακριά από ναούς που θα σας ζητούν τεστ και μάσκα για να σας επιτραπεί η είσοδος. Δεν θα εξομοιώσουμε τους ιερούς ναούς μας με τα Σούπερ Μάρκετ και τα χασάπικα αδελφοί.

Δεν είναι του Χριστού αυτός ο ναός που θα σας ζητηθεί πιστοποιητικό ''καθαρότητας'' και ας έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Ορθόδοξου ναού.

Ψάξτε να βρείτε πραγματικούς Ορθόδοξους ναούς όπου θα μπορείτε να εισέλθετε ελεύθερα χρησιμοποιώντας το δώρο που μας έκανε ο Δημιουργός μας, το αυτεξούσιο και μην υποκύπτετε στους Αντίχριστους εκβιασμούς πολιτικών και ιεραρχών.
Ακόμα και πρόστιμο και φυλάκιση να δεχθούμε για την ομολογία στον Χριστό μας αδελφοί.

Όσοι ναοί θα υποκύψουν στα Αντίχριστα κελεύσματα έχουν υποταχθεί στους προδρόμους του Αντιχρίστου. Στην ουσία στον ίδιο τον αρχηγό και πατέρα των ανόμων, τον διάβολο.


Ο ίδιος ο Κύριος μας ζήτησε την ομολογία:
''Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀ­γὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρα­νοῖς· 33 ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμ­προσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.''  Ματθ. ι΄ 32-33

«Μη αποβάλητε ουν την παρρησίαν υμών, ήτις έχει μισθαποδοσίαν μεγάλην» (Εβρ. ι 35).

Δηλαδή, προσέξατε να μη χάσετε την άφοβη και γεμάτη από θάρρος πίστη και πεποίθησή σας, η οποία έχει μεγάλο μισθό.





Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος στην ομιλία του πριν από την εξορία τονίζει:
«Είναι πολλά τα κύματα και φοβερή η τρικυμία. Αλλά δεν φοβόμαστε μήπως καταποντισθούμε, γιατί στεκόμαστε πάνω στην πέτρα. Ας μαίνεται η θάλασσα, δεν μπορεί να διαλύση την πέτρα. Ας σηκώνωνται τα κύματα, το πλοίο του Ιησού δεν μπορούν να το βυθίσουν. Τι φοβόμαστε; Τον θάνατο; «Για μένα ζωή σημαίνει Χριστός και θάνατος σημαίνει κέρδος». Θα με στείλουν στην εξορία; «Στον Κύριο ανήκει η γη και το καθετί πάνω της». Θα μου πάρουν τα υπάρχοντα; «Τίποτα δεν φέραμε στον κόσμο κι είναι φανερό ότι τίποτα δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας». Και τα φοβερά του κόσμου μου είναι ευκαταφρόνητα και τα ευχάριστα καταγέλαστα. Δεν φοβάμαι την φτώχεια, δεν επιθυμώ τον πλούτο. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, δεν εύχομαι να ζήσω παρά μόνο για την δική σας προκοπή. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να έχετε θάρρος.'' Σχόλιο ιστολογίου
Δόξα τω Θεώ που το γεγονός των Εισοδίων της Θεοτόκου δεν συνέβη στην παρούσα εποχή.
Αν δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test οι γέροντες γονείς της Παναγίας μας, δεν θα μπορούσαν να εισέλθουν εντός του ναού του Θεού!


2 σχόλια:

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ22 Νοεμβρίου 2021 στις 1:12 μ.μ.

    Είναι τραγικό που έχουμε φτάσει, για να μπούμε στην Εκκλησία να πρέπει να δείξουμε στην είσοδο το χάραγμα του Barcode και του QR CODE. Βλέπω τους δαίμονες να γελάνε με την κατάντια μας. Αντίσταση και πάλι αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δαίμονες όντως γελάνε με την κατάντια μας αδελφέ. Δόξα σοι ο Θεός που μας δίνει ακόμη παρόλη την αναξιότητά μας, πατέρες που μας καθοδηγούν με ασφάλεια έξω από όλο αυτόν τον βούρκο των πολιτικών και των ιεραρχών που έχουν συνταχθεί με τους νεοταξίτες και Χριστομάχους.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών