Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

«Ελπίζω ότι θα γκαρίξει, ώσπου να βγει η ψυχή του!!!»

 


Επί μία 10ετία (2008-2017) αδιαφόρησα, σιώπησα, ανέχτηκα, μακροθύμησα στον διαδικτυακό διασυρμό, τις απειλές, τις βωμολοχίες, τις αισχρότητες και χυδαιότητες με τις οποίες καταφερόταν εναντίον μου ο κ. Ανδριόπουλος.

 


Σεβαστοί, αγαπητοί,
Δεν ήταν στις προθέσεις μου η παρούσα ανακοίνωση.
Επειδή όμως ο κ. Παν. Ανδριόπουλος (καθηγητής θεολόγος Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού και ψάλτης Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Ψυχικού) συνεχίζει να προκαλεί με ψεύδη και συκοφαντίες, είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω στη δημοσίευση για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Μία πρώτη, επιπόλαιη προσέγγιση ίσως οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία προσωπική διένεξη αδιάφορη στους τρίτους.
Προσεκτικότερη όμως ανάγνωση της υποθέσεως είναι σίγουρο πώς θα σας καταστήσει κοινωνό της ανησυχίας, την οποία εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, όταν καταγγέλλει λεκτικό προπηλακισμό (πολύ ηπιότερο από τον αυτόν που υφίσταμαι εγώ!) από κληρικό της Εκκλησίας της Κρήτης, συνεργάτη του κ. Ανδριόπουλου!
Καταλήγει ο Μακαριώτατος Αλβανίας στην καταγγελία του: "Πρόκειται για κατάπτωση εκκλησιαστικής αντιπαραθέσεως, που εξαθλιώνει τον διορθόδοξο διάλογο σε μία κρίσιμη για την Ορθοδοξία εποχή", διότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση αλλά "αποκαλύπτεται ένας συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός. Ορισμένοι χρησιμοποιούν την κοινωνική δικτύωση. Το κύριο φερέφωνό τους είναι κληρικός Μητροπόλεως της Κρήτης (καθοδηγούμενος και προστατευόμενος άνωθεν), ο οποίος με μία συγκεκριμένη «παρέα κρούσεως» ανέλαβαν τον ρόλο να ειρωνεύονται με κακεντρέχεια, να εκφοβίζουν και κατά τη φαντασία τους να τιμωρούν με ύβρεις, απειλές, μικρονοϊκά σοφίσματα, ακόμα και άθλιες βωμολοχίες όσους έχουν διαφορετικές προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσεως...".
Ως μέλη του Σώματος του Χριστού δεν δικαιούμαστε να στεκόμαστε αδιάφορα στην φρικτή αυτή πραγματικότητα που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Γινόμαστε συνένοχοι...

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, διότι αναγκάζομαι να δημοσιεύσω βωμολοχίες, ύβρεις και χυδαιότητες πεζοδρομιακού επιπέδου, ακόμα και βλασφημίες, τις οποίες έχει δημοσιεύσει ο κ. Ανδριόπουλος στα ιστολόγιά του εναντίον αρχιερέων, της Ι. Συνόδου, της Εκκλησίας της Ελλάδος και αυτού του Αγ. Νικοδήμου του Αγιορείτου! Παρακαλώ συγχωρέστε με, αλλά μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τη φρικτή πραγματικότητα την οποία υφίσταμαι επί 12ετία και την οποία κάποιοι θέλουν να επιβάλουν σε πανορθόδοξο επίπεδο. Και το πλέον θλιβερό και ανησυχητικό, "καθοδηγούμενοι και προστατευόμενοι άνωθεν"...

Με σεβασμό και τιμή
π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος


Πρωτοπρεσβύτερος

π. Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος

Ἐφημέριος Ἱ. Ν. Ἁγ. Νικολάου  Πατρῶν


  Πάτρα 23.11.2021


«Ελπίζω ότι θα γκαρίξει,

ώσπου να  βγει η ψυχή του!!!»[1]    

«Ελπίζω ότι θα γκαρίξει, ώσπου να βγει η ψυχή του!!!»Η φράση αυτή αναφέρεται  ονομαστικά σε υπέργηρο εφησυχάζοντα Μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Ευτυχώς, γι’ αυτόν, υπάρχουν πάντα και οι ομοφυλόφιλοι και εκτονώνεται κάπως, με ολίγη από… κτηνοβασία!»! Η φράση αυτή αναφέρεται ονομαστικά σε εν ενεργεία Μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ, ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, μυρίπνοα άνθη του... παραδείσου της Σ(η)επτής Ιεραρχίας»!  Η φράση αυτή αναφέρεται στο σύνολο των Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Η ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδος,… παράγει περισσότερη βλακεία από όση αντέχει να καταναλώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα»! Η φράση αυτή αναφέρεται στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Και για σύνολη την Εκκλησία της Ελλάδος: «φαιδρή εκκλησία της ελλαδος», «Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΖΕΙ ΤΟΙΣ ΚΤΗΝΩΔΕΣΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΟΙΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΔΑΠΑΝΟΥΣΑ ΑΣΩΤΩΣ Η ΤΑΛΑΙΝΑ! ΛΕΙΠΕΤΑΙ ΔΕ ΤΡΟΦΗΣ, ΒΕΒΑΙΟΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝ, ΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΝ ΛΙΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΗΔΟΝΗΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΝ!!».

Σε διαδικτυακή “συζήτηση” με άλλον ιστολόγο αναφέρει: «δεν είμαι σε καμία αυλή του Βαρθολομαίου, γιατί αν ήμουν και ήμουν "αρκετά δυνατός" θα σε είχα εξαφανίσει και σένα και τους ομοίους σου… σκουλήκι!...  είσαι απλά μια παληοαδερφή!... Άσε τις πλακίτσες, παληοαδερφή… για να πεις τα σκατά σου! Εκτός και είστε και σεις … δηλ.  παληοαδερφές που κρύβονται».

Για τον Άγ. Νικόδημο Αγιορείτη και το Ι. Πηδάλιο (Άγ. Νικόδημε, συγχώρεσέ με…): «Πουθενὰ ὁ Χριστός μας,… δὲν ἀσχολήθηκε μὲ εἰσβολές, ἐκβολές, ὀπές, μήκη, βάθη κ.λπ ἀνατομικὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τεχνικὲς τοῦ Kama Sutra ποὺ ἀποτελοῦν ἀγαπημένο θέμα τοῦ συντάκτου τοῦ ΠΗΔΑΛΙΟΥ, ἁγ. Νικοδήμου τοῦ ἁγιορείτου»... και «Καὶ ἐσὺ … κάτσε μὲ τὸ ΠΗΔΑΛΙΟ στὸ χέρι καὶ μέτρα πόσες φορὲς τὸν ἔπαιξες πολλαπλασίασε ἐπὶ 100 καὶ ἐπὶ 40 … καὶ ἄρχισε τὶς μετάνοιες γιὰ νὰ ξαναγίνεις ἁγνός...»!

Ποιος γράφει και δημοσιεύει αυτά;  Ο κ. Παν Ανδριόπουλος, θεολόγος Καθηγητής (Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού) και πρωτοψάλτης (Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού).

Πού δημοσιεύονται;  Στα ιστολόγιά του κ. Π. Ανδριόπουλου  «Ιδιωτική Οδός», «Φως Φαναρίου» και στη σελίδα του στο facebook!  Πρόκειται για κείμενα που ο ίδιος συντάσσει και αναρτά και για σχόλια ανωνύμων που ο ίδιος επιλέγει, εγκρίνει  και δημοσιεύει στα ιστολόγιά του.

 

Κατόπιν αυτών, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, ότι τη στιγμή που ο εκπαιδευτικός θεολόγος-ιεροψάλτης κ. Π. Ανδριόπουλος υβρίζει και χυδαιολογεί χωρίς την παραμικρή συστολή και αιδώ   επισκόπους, την Ι. Σύνοδο της Ιεραρχίας και την ίδια την Εκκλησία της Ελλάδος ακόμα και τον Άγ. Νικόδημο τον Αγιορείτη και το ι. Πηδάλιο δεν θα έπρεπε να διαμαρτύρομαι εγώ ένας απλός παπάς (ακόμα και αν έχω πέντε παιδιά) που υπηρετώ σε μια απλή ενορία μιας επαρχιακής πόλης της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Πράγματι ο κ. Π. Ανδριόπουλος γράφει, αναρτά και δημοσιεύει στο διαδίκτυο ονομαστικά για το πρόσωπό μου προσβλητικές, υβριστικές, συκοφαντικές αναφορές που κινούνται στο χώρο της πεζοδρομιακής χυδαιότητας, της λεκτικής βίας, της απαξίωσης και του λεκτικού προπηλακισμού!  Ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη,  παραπέμπω όποιον έχει γερά νεύρα και θέλει να πάρει μικρή γεύση του πεζοδρομιακού ύφους και ήθους του κ. Ανδριόπουλου στο συνημμένο στην παρούσα «Απάνθισμα “θεολογικού”-“καλλιτεχνικού” λόγου από τα ιστολόγια  «Ιδιωτική οδός»  και  «Φως Φαναρίου», του θεολόγου-ιεροψάλτου κ. Παν. Ανδριόπουλου» για να γίνει αντιληπτό περί ποιας συμπεριφοράς και περί ποιου επιπέδου ομιλώ. Η απλή ανάγνωση των κειμένων που ο ίδιος ο κ. Ανδριόπουλος έχει συντάξει και δημοσιεύσει ή σχολίων αναγνωστών του που πάλι ο ίδιος έχει εγκρίνει και δημοσιεύσει καταδεικνύει ότι πρόκειται για συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης, διασυρμού, απαξίωσης και εξουθένωσης της ιερατικής, θεολογικής τιμής και της προσωπικής και οικογενειακής αξιοπρέπειάς μου.

Και για ποιο λόγο αυτή η λυσσώδης συκοφαντική και υβριστική εκστρατεία εναντίον μου; Πολύ απλά: διότι τολμώ να διατυπώνω θεολογικό λόγο που έρχεται σε αντίθεση με τις σκοπιμότητες που ο κ. Ανδριόπουλος υπηρετεί. Ο κ. Ανδριόπουλος στο θεολογικό μου λόγο ουδέποτε αντέταξε θεολογικό αντίλογο αλλά πάντοτε ύβρεις, βωμολοχίες και χυδαιότητες απαξιωτικές τού προσώπου και της ιερατικής μου διακονίας, ενδεικτικές συμπεριφοράς ολοκληρωτικής νοοτροπίας. Το μοναδικό εργαλείο  του κ. Ανδριόπουλου είναι το argumentum ad hominem, δηλαδή η εξουθένωση του προσώπου μου και όχι η αυστηρή έστω κριτική των απόψεών μου. Και όλα αυτά υπερασπιζόμενος, τάχα, τον διαχριστιανικό και διαθρησκειακό διάλογο και την «ανοικτή θεολογία», αυτοπροβαλλόμενος ως πολέμιος του θρησκευτικού φανατισμού, υπέρμαχος του διαλόγου, του πλουραλισμού και της θρησκευτικής ανεκτικότητας!

Επί μία 10ετία (2008-2017) αδιαφόρησα, σιώπησα, ανέχτηκα, μακροθύμησα στον διαδικτυακό διασυρμό, τις απειλές, τις βωμολοχίες, τις αισχρότητες και χυδαιότητες με τις οποίες καταφερόταν εναντίον μου ο κ. Ανδριόπουλος. Όμως ο κ. Ανδριόπουλος τυφλωμένος από κακία,  φθόνο και θρησκευτικό φανατισμό εξέλαβε τη μακροθυμία ως αδυναμία και αντί να «έλθει εις εαυτόν» ολοένα και αποθρασυνόταν σε σημείο που πλέον δημιουργούσε προβλήματα ακόμα και στην οικογένειά μου και στο ιερατικό, θεολογικό και ποιμαντικό μου έργο.

Επιπλέον, η ζοφερή αυτή κατάσταση έτεινε να λάβει διαστάσεις διαδικτυακής κατατρομοκράτησης όποιου τολμούσε να αρθρώσει λόγο αντίθετο με τις πεποιθήσεις και τις σκοπιμότητες που ο ιστολόγος υπηρετούσε. Η κατάσταση πλέον δεν περιοριζόταν στην προσωπική, ιερατική και θεολογική μου απαξίωση αλλά λόγω της δύναμης του διαδικτύου επεκτεινόταν και δηλητηρίαζε ολόκληρο το Σώμα του Χριστού.

Πλέον ήταν σαφές ότι η περαιτέρω υπομονή και ανοχή μου απέναντι στην διαδικτυακή φαυλότητα και αθλιότητα εξελισσόταν σε συνενοχή μου. Δεν είχα πλέον μόνο το δικαίωμα ως Έλληνας πολίτης αλλά είχα την υποχρέωση ως Ορθόδοξος κληρικός  -στο μέτρο των δυνατοτήτων και δυνάμεών μου- να αντιδράσω υπεύθυνα αναλαμβάνοντας, ασφαλώς, σοβαρό προσωπικό ρίσκο.

Προσέφυγα λοιπόν στον «Καίσαρα», στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καταθέτοντας την προβλεπόμενη Αγωγή κατά του κ. Παν. Ανδριόπουλου, την οποία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα  υποστήριξα.  Η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη εκδίδοντας την υπ’  αριθμ. 189/2021 Απόφαση του Εφετείου Πατρών και απέρριψε για δικονομικούς λόγους την αγωγή μου: δεν υπήρξε προ της καταθέσεως της Αγωγής η απαραίτητη -κατά την απόφαση- πρόσκληση προς τον εναγόμενο κ. Ανδριόπουλο να διαγράψει τις υβριστικές αναφορές στο πρόσωπό μου. Για το λόγο αυτό το Δικαστήριο δεν συζήτησε την αγωγή αλλά την έκρινε δικονομικά ως απαράδεκτη. Είναι απολύτως σαφές ότι το Δικαστήριο δεν εξέτασε την ουσία της υποθέσεως και φυσικά δεν δικαίωσε τον κ. Ανδριόπουλο, όπως ψευδώς ο ίδιος ισχυρίζεται.

Αντίθετα μάλιστα, το Εφετείο στην απόφασή του δέχεται ότι πράγματι  υπέστην «προσβολή από δημοσιεύματα», τα οποία μάλιστα τα χαρακτηρίζει ως «επιλήψιμα δημοσιεύματα», αλλά, όπως ήδη ανέφερα,  απέρριψε την αγωγή διότι κατά την Εφετειακή απόφαση: «ο ενάγων (σσ. π. Αναστ. Γκοτσόπουλος) όφειλε, πριν ασκήσει την αγωγή για την προσβολή που υπέστη από τα επιλήψιμα δημοσιεύματα να καλέσει με έγγραφη, εξώδικη πρόσκληση τον εναγόμενο (σσ. κ. Π. Ανδριόπουλο) να αποκαταστήσει την προσβολή…».  Η αναγνώριση εκ μέρους του Εφετείου ότι πράγματι υπέστην «προσβολή από τα επιλήψιμα δημοσιεύματα» του κ. Ανδριόπουλου με δικαιώνει ηθικά για την κατάθεση της αγωγής, παρά το γεγονός ότι δεν παράγει έννομη συνέπεια.

Ανέφερα ότι η περίπτωση του διαδικτυακού διασυρμού και προπηλακισμού από επωνύμους και ανωνύμους συκοφάντες δεν περιορίζεται στο πρόσωπό μου άλλα εξελίσσεται σε καρκίνωμα για την εκκλησιαστική ζωή, το οποίο  ολοένα και επεκτείνεται ακόμα και σε πανορθόδοξο επίπεδο.

Ως Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να μας ανησυχήσει η κραυγή διαμαρτυρίας του πολιού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, όταν τέθηκε και αυτός στο στόχαστρο, επειδή τόλμησε να διατυπώσει τεκμηριωμένα ακριβή εκκλησιολογική προσέγγιση στο κρίσιμο και μείζον ζήτημα της αντικανονικής χορηγήσεως του αυτοκεφάλου, ορθότερα του κακοκεφάλου, στα σχισματικά μορφώματα της Ουκρανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος στην από 4.12.2019 επιστολή του προς την εφημερίδα Δημοκρατία[2] διαμαρτύρεται εντονότατα σημειώνοντας επί λέξει: «Είναι λυπηρό ότι για ένα τόσο κρίσιμο θέμα έχουν κινητοποιηθεί ανεύθυνα πρόσωπα, με σκοπό να λοιδορούν εκείνους που διατυπώνουν διαφορετικές εκτιμήσεις, κολακεύοντας συγχρόνως όσους υποστηρίζουν. Αποκαλύπτεται ένας συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός. Ορισμένοι χρησιμοποιούν την κοινωνική δικτύωση. Το κύριο φερέφωνό τους είναι κληρικός Μητροπόλεως της Κρήτης (καθοδηγούμενος και προστατευόμενος άνωθεν), ο οποίος με μία συγκεκριμένη «παρέα κρούσεως» ανέλαβαν τον ρόλο να ειρωνεύονται με κακεντρέχεια, να εκφοβίζουν και κατά τη φαντασία τους να τιμωρούν με ύβρεις, απειλές, μικρονοϊκά σοφίσματα, ακόμα και άθλιες βωμολοχίες όσους έχουν διαφορετικές προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσεως... Πρόκειται για κατάπτωση εκκλησιαστικής αντιπαραθέσεως, που εξαθλιώνει τον διορθόδοξο διάλογο σε μία κρίσιμη για την Ορθοδοξία εποχή». Ασφαλώς και δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο αναφερόμενος Κρητικός κληρικός είναι συνεργάτης των ιστολογίων του κ. Π. Ανδριόπουλου!

Ας αναλογιστούμε ότι όταν ένας εξαιρετικά χαμηλών τόνων Πρωθιεράρχης αναγκάζεται σε δημόσια επιστολή του να αναφέρει ότι «αποκαλύπτεται ένας συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός… καθοδηγούμενος και προστατευόμενος άνωθεν, ο οποίος με μία συγκεκριμένη «παρέα κρούσεως» ανέλαβαν τον ρόλο να ειρωνεύονται με κακεντρέχεια, να εκφοβίζουν και κατά τη φαντασία τους να τιμωρούν με ύβρεις, απειλές, μικρονοϊκά σοφίσματα, ακόμα και άθλιες βωμολοχίες όσους έχουν διαφορετικές προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσεως»  τι έχει υποστεί, τι γνωρίζει και σε τελική ανάλυση πόσο φοβάται για την έκταση του επικινδύνου αυτού φαινομένου της εκκλησιαστικής μας ζωής ακόμα και σε πανορθόδοξο επίπεδο.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κάθε σκεπτόμενος πιστός ότι το πρόβλημα του διαδικτυακού διασυρμού, της λεκτικής προπηλακίσεως και εξουθένωσης του προσώπου που διατυπώνει διαφορετική θεολογική άποψη δεν είναι προσωπικό μας ζήτημα αλλά δηλητηριάζει συνολικά την Εκκλησία του Χριστού σε πανορθόδοξο επίπεδο. Ως πιστοί Χριστιανοί και ως Ορθόδοξοι κληρικοί έχουμε υποχρέωση αναλόγως της θέσεως και των δυνατοτήτων μας να αντιδράσουμε σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση που θέλουν κάποιοι να επιβάλουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Υποχρεούμαστε να ενεργήσουμε κατά συνείδηση και κατά δύναμη αναλαμβάνοντας το δικό μας μερίδιο ευθύνης αλλά γνωρίζοντας ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα το φέρει ο ίδιος ο Χριστός, η Κεφαλή, ο Κυβερνήτης και ο μοναδικός Σωτήρας  της Εκκλησίας Του.

Η παρούσα ανακοίνωση αφιερούται στην εν εξελίξει επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Εκκλησία της Ελλάδος. Η σεβαστή Πατριαρχική Αυλή αντιλαμ-βάνεται το λόγο της αφιερώσεως…

π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος

 

 

Απάνθισμα “θεολογικού” -  “καλλιτεχνικού”  λόγου

από τα ιστολόγια  «Ιδιωτική οδός»  και  «Φως Φαναρίου»,

του θεολόγου-ιεροψάλτου κ. Παν. Ανδριόπουλου[3]

i. Γράφει, ο κ. Παν. Ανδριόπουλος στα ιστολόγιά του  μεταξύ πολλών άλλων παρομοίων ή επιλέγει και εγκρίνει τη δημοσίευση ανωνύμων σχολίων που αφορούν κληρικούς και λαϊκούς. Πολύ συχνά αναφέρεται ονομαστικά στον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο. Σημειώνεται ότι για καμία από τις πιο κάτω υβριστικές και χυδαίες αναφορές δεν ζήτησε συγγνώμη

«Γέμισε η Εκκλησία βλαμμένα …. Η βλακεία στο τετράγωνο και όλο εις τον κύβο. … χρήζει αμέσου ψυχοθεραπείας … νεοφανούς "προμάχου της Ορθοδοξίας" …  ίνδαλμα εμπαθές της "αντι-οικουμενιστικής" μερίδος …  ας κλειστεί στο εαυτό του και ας αυτοικανοποιηθεί μέσα στην ψευδαίσθηση της ψευτοδικαίωσης του!!!  Η Ορθοδοξία δε σας γουστάρει ρε, όξω! … όχι σαν τα μούτρα σας που κολάζετε και σκοτίζετε! Η σαπίλα του εγωισμού σας αναδίδει φοβερή δυσωδία την οποία δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την ανεχόμαστε... να φύγετε, να πάτε αλλού! …  συναγωγὴ τοῦ Σατανᾶ… αμαν πια τους σιχαθηκαμε …  οι βλακες… θ' αρρωστήσουν, ψυχικά ή σωματικά… ψυχοπαθολογικές καταστάσεις…. Άντε άνθρωπέ μου να εξομολογήσεις καμια γραία του Κάστρου και του Βλατερού … Άντε παπούλη μου... άντε… Ας αφησουν οι σουπερ ορθοδοξοι τα Καραγκιοζιλίκια και τις τσαμπα μαγκιές… παπαδίσκοι … Άλλωστε το καλάμι, η κουτάλα κλπ είναι τα προσφιλή τους σύνεργα ... στη ιερατική διακονία τους!... νομίζω πως ουτε η προτροπή της λαϊκής ρήσης "δεν πάνε ...... να ξελαμπικάρουν" μπορεί να τους θεραπεύσει. Έχουν καταντήσει σκέτο καρναβάλι μιάς και πλείστοι εξ αυτών των "ορθοδοξιστών" είναι εκ της Αχαϊκής πρωτεύουσας..... Καρναβαλιστές τρέμετε σας κλέβουν τη δόξα οι ρασοφορεμένοι καρνάβαλοι!!!!...  «αντιοικουμενιστής» και παποφάγος, ο κληρικός της Πάτρας… «κάστα» φανατικών «παποφάγων» στην Πάτρα… είναι γνωστό ότι ο Γκοτσόπουλος  κάνει παρέα με ποικίλης προελεύσεως "εκκλησιαστικό υπόκοσμο"…. απύθμενη μισαλλοδοξία και το πεζοδρομιακό επίπεδο που τους χαρακτηρίζει… δαιμονικός νους του κ. Γκοτσόπουλου… για να πείσει τον Τασούλη και τους περί αυτόν "τασούληδες" για τα ανομολόγητά τους… ανόσιες και αισχρές φαντασίες και ψεύδη κάποιου τυμβωρύχου ρασοφόρου, που … επιχειρεί και πάλι να εκμαυλίσει αναγνώστες στον διεστραμμένο φανατισμό του. Ο κακεντρεχής αυτός τύπος…"δαιμονικό κόσμο". Αρκετά έχεις ασχοληθεί με αυτές τις ψωνάρες. Νομίζεις ότι θα βγει κάτι; Ή νομίζεις ότι τους υπολογίζουν. Μια ομάδα παλιάνθρωποι είναι που αυτολιβανίζονται… έργοις και λόγοις κηρύσσει την μισαλλοδοξία, τον φανατισμό και επιδεικνύει πρωτοφανή αντιεκκλησιολογική συμπεριφορά. …κάθε λογής εκκλησιαστικού υπόκοσμου. Όμως κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος και αδέσποτος… αντιοικουμενιστές τζιχαντιστές … γραφικούς υπερασπιστές της Ορθοδοξίας … ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ στο εκκλησιαστικό σώμα…ηδονίζονται οι «αντι-οικουμενιστές… Ευτυχώς που υπάρχει ο «Οικουμενισμός» γιατί αλλιώς … ο Τάσος Γκοτσόπουλος κ.α. ομόφρονές τους, θα είχαν αυτοκτονήσει! Τι νόημα θα είχε η ζωή τους …; Πόσο αβίωτος θα ήταν ο βίος τους…; Τι πενιχρά θα ήταν η υπόστασή τους…; … οι ταλαίπωροι «αντι-οικουμενιστές… Κατάσκοπος…για να δώσει νόημα στην ανόητη ζωή του… αυτός ο κληρικός, που είναι ο ορισμός του ολοκληρωτισμού! … αυτός ο «εκκλησιαστικός» υπόκοσμος είναι ο κόσμος του κληρικού Αναστάσιου Γκοτσόπουλου…. Όσοι προβάλλουν τα κείμενα του Α.Γ. είναι αποτειχισμένοι, παλαιοημερολογίτες, σκανδαλοποιοί, οι οποίοι από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός σπείρουν ζιζάνια στο σώμα της Εκκλησίας….ο κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος  θα έπρεπε να έχει καθαιρεθεί προ πολλού.  Τον λυπάμαι γιατί ζει από τώρα την κόλασή του. Μια ζωή χωρίς ίχνος αγάπης… διαπρύσιοι κήρυκες του μίσους… “δικαιώνουν" την ύπαρξή τους πάνω στη γη και φαίνεται πως είναι ο μοναδικός τρόπος που τους απέμεινε μήπως και γλιτώσουν τα ψυχοφάρμακα… Σκάνε από το κακό τους δύο "ζηλωτές" πατρινοί κληρικοί… έχει ξεκινήσει «αντάρτικο» σπέρνοντας το διχασμό. Στην ουσία πρόκειται για μια ομάδα φονταμενταλιστών… ρητορική μίσους που έχουν επιλέξει ως τρόπο επικοινωνίας και ύπαρξης μοναδες κρουσεων οπαδων… οι εργολάβοι σωτηρίας της Ορθοδοξία. … τώρα ποιά ψυχιατρική κλινική θα αναλάβει την θεραπεία είναι άγνωστο!... Ο κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος κινείται ως αδέσποτος, υπερβαίνει κάθε εκκλησιαστική ιεραρχία με περισσή αναίδεια και ίππειον θράσος – όπως και οι ομόφρονές του – και είναι άξιος κάθε πνευματικού επιτιμίου για την όλη αντιεκκλησιολογική συμπεριφορά του. Απολαμβάνει όμως της πλήρους ασυλίας του μητροπολίτη του, Πατρών Χρυσοστόμου, και της ασυλίας της …αδιαφορίας της διοικήσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος. Όμως,…τού πρέπει η καθαίρεση…"ΣΧΙΣΜΑ" ΖΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ… ομάδα – παρασυναγωγή… «ΥΙΟΙ  ΓΕΕΝΗΣ... Σα δεν ντρέπονται όλοι αυτοί οι ψευτο-ομολογητές. Καλά τους λές είναι υιοί γεέννης.  Δεν κοιτάνε να ασχοληθούν με τα χάλια τους και μας το παίζουν και υπερασπιστές της Ορθοδοξίας; Αρκετά τους ανεχτήκαμε… ουρές… απόνερα… «εωσφορικής εμπνεύσεως… Οι αντι–οικουμενιστές είναι αδηφάγα τέρατα… Πολεμοχαρείς! … με ίππειον θράσος … «μεγαλύτερη πληγή είναι η βλακεία των ευσεβιστών.  Επίσης η βλακεία τους επιδέχεται μια φρουδικού τύπου αναλύση» … η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι όργανο ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!!! … Η Εκκλησία δεν είναι γι' αυτούς σωστική κιβωτός αλλά χώρος ναρκισσισμού, αυτοικανοποιήσεως και λατρείας του αυτο-ειδώλου τους. … Τελικά κινδυνέυουμε περισσότερο από την βλακώδη γρίπη των "νοητών χοίρων" της καρικατούρας της ορθοδοξίας τους παρά από τη γρίπη των χοίρων… «Εάν κάποιος επιχειρούσε μια ψυχαναλυτικού τύπου προσέγγιση θα έφτανε στο συμπέρασμα ότι έχουν "καθηλώσεις πρωκτικού τύπου"… φρενοβλαβής αυθάδεια… φανατικοκαθαροί… Πρόκειται για κάποιους άπλυτους & αποκρουστικούς τύπους, κάτι άνδρες με χιτλερικά μουστακάκια & κάτι γυναίκες μακρυφουστανούσες με κοτσαδούρες , τελείως ανέραστοι τύποι … ή δεν είναι καλά στα μυαλά ή αντί για αίμα στις φλέβες τους ρέει δηλητήριο, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η λύσα... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!! … ή για ηλεκτροσόκ, ή... για βρεγμένη σανίδα... έκτος αν τους λείπει κάτι άλλο... XXX... και το δηλητήριο που χύνουν τους προκαλεί ηδονή! …  Όπως λέει και ο λαός ξεράσαμε!... έχουν εγκεφαλικές βλάβες και έχει πειραχτεί το κέντρο της λογικής, είτε γεννήθηκαν ηλίθιοι… ακαθαρσίες των ορθοδοξιστών οι μεγαλοαπατεώνες της πίστεως. .. ευλαβοβλαμμένοι… σπορά διαβόλου!... Ως άλλη Γκεστάπο …με τρόπο που θα ζήλευε κι ο Σατανάς… ψυχοπαθολογικά τους ζητήματα…. σατανάδες μεταμορφωμένοι σε είδος υπανθρώπων, σύγχρονοι σταυρωτές του Χριστού, κατά βάσιν βλάκες στη νηοστή, βαμπίρ της πνευματικότητας, κατ' ουσίαν ανύπαρκτοι... Κρίμα. Ή μάλλον ευτυχώς!... γελοια υποκειμενα… «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΡΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΝΔΡΟΙ… ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΑ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ… αποτελούν τον εσμόν των αντιοικουμενιστών!... θρασύδειλα μορμολύκια!! … εγωπαθή όντα που ικανοποιούν μέσω των “αγωνιστικών” κινητοποιήσεών τους τα χαμηλά τους ένστικτα για εξουθένωση του άλλου… ο συρφεός των "αγωνιστών αντοικουμενιστών" … "Έασον αυτούς χαίρειν". Είναι ψυχοπαθείς τι να κάνουμε;!! … Άει παγένετε ρε βούρλα νομίζετε ότι ξεχάσαμε τα καμώματα των "αδιάφθορων" της χούντας?... Έχω μια μούντζα για καθένα που επιχειρεί ή θα επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, καθώς επίσης και με μεγάλη μούντζα για τον Κ.Κ  …πτωματοβάμονες, χριστιανόσχημοι διάβολοι! …«Λυσσομανούν οι ταλιμπάν, ήτοι οι σούπερ "Ορθόδοξοι", και είναι άκρως διασκεδαστικοί!...  οπαδοί του μίσους … αφιονισμένους κομπλεξικούς δήθεν υπερΟρθοδόξους… ο χώρος των "παραδοσιακών", "αντι-οικουμενιστών" και "καθαρών", κρύβει απίστευτη κτηνωδία που δύσκολα κανείς υποπτεύεται... τέτοιας υποστάθμης ανθρωπάρια… χαμηλής πνευματικής υποστάθμης και ιδιαζόντως εμπαθείς… άμοιροι ουσιαστικής παιδείας!». 

iiΟ κ. Ανδριόπουλος εγκρίνει και δημοσιεύει σχόλιο τακτικού σχολιαστή του ιστολογίου του με το ψευδώνυμο «σάλος» που γράφει τα εξής αδιανόητα αναφερόμενος ονομαστικά σε όσους κληρικούς τόλμησαν να παρακολουθήσουν ομιλία μου στην ιστορική αίθουσα της Διακιδείου Σχολής Πατρών: «Δεν είναι απλώς αντιπατριαρχικοί. Είναι μακραν του εκκλησιαστικού φρονήματος. … Μικρόνοες και μύωπες ως προς την ανοικτότητα της Εκκλησίας αυτοαπασχολούνται, τουτέστιν αυνανίζονται, με την ιδεοληπτική τους εκδοχή της εκκλησίας... ενω ο κόσμος χάνεται σε έναν μηδενισμό..........ο σάλος».

iiiΤα ιστολόγια του κ. Ανδριόπουλου με την έγκρισή του γράφουν για συγκεκριμένους επισκόπους ονομαστικά μεταξύ άλλων:  «ελπίζω και νομίζω ότι θα γκαρίξει, ώσπου να βγει η ψυχή του!!!!!!!,  κάθε τόσο δείχνει πως σάλεψε,  εδώ σηκώνω ψηλά τα χέρια... αμφιβάλλω αν η ψυχιατρική έχει προχωρήσει τόσο για την απαραίτητη διάγνωση και θεραπεία», Στο χωριό μου, λένε: μην ξεράσω..., Ευτυχώς, γι’ αυτόν, υπάρχουν πάντα και οι ομοφυλόφιλοι και εκτονώνεται κάπως, με ολίγη από…κτηνοβασία!,  να σταματίσει τον γραιώδη αντιλατινισμό του γιατί δείχνει πώς κάτι τον απασχολεί στο υποσυνείδητό του; Αυτό το πάθος δεν είναι φυσιολογικό γιατί αντί να κατευνάζει φήμες που από χρόνια κυκλοφορούν συνεχώς τις αναμοχλεύει. Η τόση οργή προκαλεί την υποψία στούς πολλούς πώς κάτι θέλει να σκεπάσει και αντίθετα αυτή η πολεμική επαυξάνει την κυκλοφορία κάθε φήμης;, Τρώγεται με τα ρούχα του … μανιακή συμπεριφορά, Οντως κυκλοφορουν πολλες φημες κι εγω εχω ακουσει αλλα δεν ειμαι ειδικο».

ivΓενικά για τους επισκόπους της Εκκλησίας της Ελλάδος δημοσιεύει στα ιστολόγια του ο κ. Ανδριόπουλος: ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΧΡΥΣΟΦΟ-ΡΕΜΕΝΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ, ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, μυρίπνοα άνθη του..... παραδείσου της Σ(η)επτής Ιεραρχίας.

v. Για την Εκκλησία της Ελλάδος δημοσιεύει στα ιστολόγια του ο κ. Ανδριόπουλος: γιαλαντζί αυτοκέφαλη εκκλησία, φαιδρή εκκλησία της ελλαδος, κρατική Ελλαδίτικη Εκκλησία, εθνοφυλετική εκκλησία, Εκκλησία του Γραικιστάν, ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, «ω Αυτο(κακο)κέφαλε των Ελλαδιτών Εκκλησία! Εν τοις κόλποις σου και εν τοις ορίοις σου ταύτα πάντα την αρχήν έλαβον και ως λύμη μετεδόθησαν ανά την Οικουμένην», «ΤΟ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟ ΕΝΝΟΩ! Η ΑΦΑΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΤΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΚΩΝ ΧΑΛΙΝΩΝ, ΑΣΤΑΤΩ ΦΡΕΝΙ! ΕΝΤΕΥΘΕΝ Η ΕΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΖΕΙ ΤΟΙΣ ΚΤΗΝΩΔΕΣΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΟΙΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΔΑΠΑΝΟΥΣΑ ΑΣΩΤΩΣ Η ΤΑΛΑΙΝΑ! ΛΕΙΠΕΤΑΙ ΔΕ ΤΡΟΦΗΣ, ΒΕΒΑΙΟΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΝ, ΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΝ ΛΙΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΗΔΟΝΗΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΝ, ΣΙΤΑΤΑΙ! Η ΑΓΑΘΗ ΟΜΩΣ ΜΗΤΗΡ, Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΕΙ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΝ ΤΩΝ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΙΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΕΥΧΗΜΟΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ!».

            vi. Για την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δημοσιεύει ο κ. Ανδριόπουλος στο ιστολόγιό του: «η ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδος, μετά και άλλων κληρικών, συνολικά παράγει περισσότερη βλακεία από όση αντέχει να καταναλώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα»!

            vii. Για άλλους ιστολόγους γράφει ο κ. Ανδριόπουλος και οι συν αυτώ:  ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΧΙΔΝΗΣ … εχει αφηνιασει σαν τον βελζεβουλ … παράσιτο ολκής…   απλώς θέλουν ψυχίατρο... προβατόσχημος λύκος… Ένας ωραιός κερκοπίθηκος που ωρύεται από δένδρο εις δένδρο σοβαροφάνειας… έριξε άγκυρα τελικά στο λιμάνι της ... σκατολογίας.  ἀνικανοποίητη καὶ ἀνάπηρη σεξουαλικότητά του, …σίγουρα είναι ένας αποτυχημένος δόκιμος μοναχός. Δείτε και την πρόσφατη φωτογραφία του, που δημοσιεύω. Το απωθημένο σε όλο του το μεγαλείο, … ποιος τον τρέφει αυτόν τον τεμπέλη; …με περισσή αναίδεια και ίππειον θράσος, … «ΟΥΑΙ Τῼ … Ὴ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ... (ΜΕΡΟΣ Α - Στ)», … Είναι περίπτωση αθεράπευτη!, … Η μόνη μέθοδος για τον … είναι ...... ο ψυχίατρος!,  Και τι ψυχίατρο, τον καλύτερο του κόσμου!!!

 

viiiΑς θαυμάσουμε πώς διαλέγεται  ο  κ. Ανδριόπουλος με άλλους ιστολόγους:

   panagiotisandriopoulos είπε...

πάλι ασχολείσαι μαζί μου για να πεις τα σκατά σου! 
Μάθε λοιπόν πως δεν είμαι σε καμία αυλή του Βαρθολομαίου, γιατί αν ήμουν και ήμουν "αρκετά δυνατός" θα σε είχα εξαφανίσει και σένα και τους ομοίους σου.

Επίσης, εγώ υπάρχω γιατί είμαι πρόσωπο, ενώ εσύ κρύβεσαι επιμελώς, σκουλήκι!

23/7/15 1:09 π.μ.».

 

 

  panagiotisandriopoulos είπε...

όσο κρύβεσαι είσαι απλά μια παληοαδερφή! 

Κι αυτό δεν φαίνεται να διορθώνεται φίλε.

23/7/15 11:25 π.μ.

 

 

  panagiotisandriopoulos είπε...

Περιμένω τα τηλέφωνα.  Άσε τις πλακίτσες, παληοαδερφή.

23/7/15 2:10 μ.μ.

 

 

  panagiotisandriopoulos είπε...

Δεν έχετε καμία δουλειά να αναπαράγετε σχόλιά μου σε άλλο ιστολόγιο. Το κάνετε για να με "πλήξετε", προφανώς. Γιατί άλλη δουλειά δεν έχετε, δυστυχώς ... Περιμένω να μου στείλετε και τα δικά σας πλήρη στοιχεία για να γνωριστούμε. Σας καλώ για άλλη μια φορά. Εκτός και είστε και σεις της ... σχολής  " …  ", δηλ.  παληοαδερφές που κρύβονται.

25 Ιουλίου 2015 - 11:45 μ.μ.

 

Τα σχόλια αυτά του κ. Ανδριόπουλου (εκπαιδευτικού θεολόγου του Αρσακείου Αθηνών και Ιεροψάλτου Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Ψυχικού!) εκτός από το ότι εκφράζουν το ήθος του καταδεικνύουν πώς αυτός εννοεί το διάλογο και το σεβασμό στο πρόσωπο και στις απόψεις του άλλου («σκουλήκι», «παληοαδελφή», «παληοαδελφές»  και «σκατά»!).

Επιπλέον, τι σημαίνει, αλήθεια, η φοβερή φράση του κ. Ανδριόπουλου «δεν είμαι σε καμία αυλή του Βαρθολομαίου, γιατί αν ήμουν … θα σε είχα εξαφανίσει και εσένα και τους ομοίους σου»; Δηλαδή, κατά τον κ. Ανδριόπουλο, όσοι είναι «στην αυλή του Βαρθολομαίου» έχουν τη δύναμη να «εξαφανίζουν» τους αντιφρονούντες τους; Τι είδους «εξαφάνιση» υπονοεί ο κ. Ανδριόπουλος; Τι εννοεί ο κ. Ανδριόπουλος με τη φράση «θα σε είχα εξαφανίσει και σένα και τους ομοίους σου»; Εντάσσομαι και εγώ και η οικογένειά μου στους εν δυνάμει «εξαφανιζομένους» υπό του κ. Ανδριόπουλου, αν κάποτε αυτός ενταχθεί στην «αυλή του Βαρθολομαίου»  και γίνει «αρκετά δυνατός»;

Πάντως, ό,τι και να σημαίνει η φράση αυτή δεν παύει να είναι προκλητική και ασεβέστατη τόσο προς το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και στην περί Αυτόν «Πατριαρχική Αυλή», όσο και προς τον ίδιο του θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου!

 

            ixΤέλος, εκζητώ το έλεος του Θεού που  μεταφέρω τα όσα ειρωνικά και χυδαία αναφέρει το ιστολόγιο του κ. Ανδριόπουλου εναντίον του Άγ. Νικοδήμου Αγιορείτη και του Ιερού Πηδαλίου. Ο θεολόγος και ιεροψάλτης (!) κ. Ανδριόπουλος ενέκρινε και δημοσίευσε στην ανάρτησή του με τίτλο «Τα παράσιτα: Σωτηρόπουλος και Τελεβάντος» της 25.7.2014 τα εξής βλάσφημα κατά του Αγ. Νικοδήμου Αγιορείτου: α) σχόλιο 9ο της 29.7.14  9:31 μμ με τίτλο «ΟΥΑΙ Τῼ … Ὴ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ... (ΜΕΡΟΣ Γ’) «Πουθενὰ ὁ Χριστός μας, ὁ Θεὸς τοῦ ἐλέους καὶ τῶν οἰκτιρμῶν καὶ τῆς φιλανθρωπίας δὲν ἀσχολήθηκε μὲ εἰσβολές, ἐκβολές, ὀπές, μήκη, βάθη κ.λπ ἀνατομικὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τεχνικὲς τοῦ Kama Sutra ποὺ ἀποτελοῦν ἀγαπημένο θέμα τοῦ συντάκτου τοῦ ΠΗΔΑΛΙΟΥ, ἁγ. Νικοδήμου τοῦ ἁγιορείτου»... και  β) σχόλιο 12ο της 29.7.14  9:32 μμ  «ΟΥΑΙ Τῼ … Ὴ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ... (ΜΕΡΟΣ Στ’)»: «Καὶ ἐσὺ … κάτσε μὲ τὸ ΠΗΔΑΛΙΟ στὸ χέρι καὶ μέτρα πόσες φορὲς τὸν ἔπαιξες πολλαπλασίασε ἐπὶ 100 καὶ ἐπὶ 40 καὶ ἄρχισε τὶς μετάνοιες γιὰ νὰ ξαναγίνεις ἁγνός...».



[1] Δεν ήταν στις προθέσεις μου η παρούσα ανακοίνωση. Επειδή όμως ο κ. Ανδριόπουλος συνεχίζει να προκαλεί με ψεύδη και συκοφαντίες, είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω στη δημοσίευση, ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη από τους αναγνώστες για τις χυδαίες φράσεις του κ. Ανδριόπουλου, τις οποίες αναγκάζομαι να αναδημοσιεύσω.

[3] Για τον περιορισμό της εκτάσεως δεν παραθέτουμε τις παραπομπές στα ιστολόγια του κ. Ανδριόπουλου, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

=================================================

Σχόλιο π. Νικοδήμου 

    Στα ιστολόγιά του κ. Π. Ανδριόπουλου  «Ιδιωτική Οδός», και «Φως Φαναρίου» φιλοξενούντε άρθρα κάποιων Λαρισαίων Ανδρεόπουλων και Νούσιδων,   θεολογούντων αστέρων ομοίων του Π. Ανδριόπουλου  οι οποίοι στήριξαν τον μοιχεπιβάτη Ιγνάτιο Λάππα  και σήμερα ακόμα πολεμούν  δαιμονιωδώς τον Θεολόγο Λαρίσης και τους Θεολογικούς. 

    Το καταγράφω για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους οι δυνάμενοι να σκεφθούν της συνασπιζόνενης  δυσωδίας που διαβρώνει την Εκκλησία. 

      Μεγάλη η μακροθυμία των Λαρισαίων! 


πηγή: 
https://agonasax.blogspot.com/2021/11/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών