Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Δυστυχώς κλήρος και λαός, μείναμε μεταξεταστέοι

 ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ...ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ

Αδελφοί δεν ξέρω αν το κατανοήσατε, αλλά ο Κύριος έβαλε σε όλους μας κλήρο και λαό ένα τεστ και έβαλε ένα εύκολο θέμα ώστε όλοι να πάρουν προβιβάσιμο βαθμό.




 
Κι όμως μείναμε όλοι στον τόπο μετεξεταστέοι. Κολοκύθια πνευματικότητα τόσα χρόνια. Κατηχητικά, κύκλους Αγίας Γραφής, συνάξεις, προσκυνηματικές εκδρομές, χριστιανικά βιβλία για υψηλές αρετές κτλ. Όλα αυτά για να χτίσουμε μία αυταπάτη δήθεν πνευματικών ανθρώπων, καθωσπρέπει υπάρξεων που σαν εξαγνισμένοι σκόρπισαν παντού χριστιανικό σνομπάρισμα και συμβουλές σαν άλλοι γέροντες της γειτονιάς. 

Μα η αληθινή ταπείνωση και αρετή είναι ο πόνος και η λαχτάρα για την αληθινή λατρεία του Θεού όπως την παρέδωσαν οι Απόστολοι και οι Πατέρες. Εξ αρχής φανερώθηκε η γύμνια μας ως Ορθόδοξοι πιστοί όταν κληρικοί και λαϊκοί ελαφρά τη καρδία δεχθήκαμε χωρίς ίχνος αντίρρησης την περιστολή έως και απαγόρευση της λατρείας χάριν μίας αποστειρωμένης βιολογικής ύπαρξης. 

Και τώρα σε μία περίπτωση χονδροειδούς λάθους της μετατροπής της Τριημέρου Αναστάσεως σε διήμερη, άπαντες ναρκωμένοι δεν αισθάνθηκαν ούτε οδύνη, ούτε ιερή αγανάκτηση, ούτε ντροπή. Χαμένο το Άγιον Όρος, Ηγούμενοι, Γερόντισσες, Επίσκοποι ( πλην ελαχίστων) , Ιερείς ( πλην ολίγων ) ,πιστοί ( πλην δακτυλομετρούμενων). Σαν να μη έγινε τίποτα βρε αδελφέ. 

Ξανά ακούγετε η φωνή Του να διερωτάται " άραγε όταν έλθει πάλι στον κόσμο ο Υιός του Θεού θα βρει την πίστη;" Άντε λοιπόν υπνωτισμένοι της Γης. Κάντε το εμβόλιο και τα τεστ για να μπορείτε να μπείτε στους Ναούς να κάνετε καμία Αρτοκλασία υπέρ υγείας. Αισχρή ειδωλολατρεία και ασέβεια στο πρόσωπο του Αναστάντος Ιησού Χριστού. Ευτυχώς υπάρχουν τα Κύθηρα και κάποια άλλα μέρη για να μπούμε στην κιβωτό τους όταν αρχίσει να δυναμώνει η βροχή. 


ΕΝΑΣ ΙΕΡΈΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ - ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΗ


Σχόλιο ιστολογίου: Δόξα σοι ο Θεός που υπάρχει μερίδα του κλήρου και του λαού (έστω και μικρή) η οποία δεν συντάσσεται με το Αντίχριστο και Χριστομάχο πολιτικό αλλά και εκκλησιαστικό (Δούρειο ίππο) καθεστώς.

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,,,ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΑΚΡΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ Κ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ,,,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών