Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Άγιε Κερκύρας ,και συ μωρέ;;;

 



Εγώ είμαι παπαδιά και μας έστειλαν προειδοποίηση και ένα πάκο καταγγελιών από την Μητρόπολη Κέρκυρας ότι κάνουμε αντιεμβολιαστική προπαγάνδα ειδικά η πρεσβυτέρα εγώ δηλ και στο διαδίκτυο μου επέβαλαν σιωπή να μην μιλώ ...ότι παρακολουθούμαστε και ότι εαν δεν εφαρμόσουμε πληρως τα μέτρα ..μάσκες κλπ θα πάρουν διοικητικα μέτρα εναντιον μας κα γιατι σκανδαλιζουμε τους πιστούς που δεν εφαρμόζουμε τα μέτρα ..μάσκες,τεστ κλπ κι ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο. 
 
Εκκλησία εναντίον εκκλησίας κι ελευθέρων εκκλησιαζομένων .. Απαντάμε όχι ...στον βιασμό και την πίεση ας μας πάψουν ας μας βάλουν αργία εμείς τσίρκο με κλόουν δεν θα γίνουμε στον ιερό ναό του Χριστού ουτε θα βιασουμε την ελευθερια ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ μια ελευθερία που μασ χαρισε ο ΘΕΌΣ.. 
 
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ....
κατι θα μας στειλει ο Χριστός να ζησουμε ..
Εχουν διχασει το κόσμο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
  
Μάγδα Ζερβού πρεσβυτέρα

Πηγή: https://trelogiannis.blogspot.com/

Κερκύρας: ''Το ζήτημα του εμβολιασμού δεν είναι ζήτημα πνευματικό, αλλά ιατρικό''

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/43585-kerkyras-to-zitima-tou-emvoliasmoy-den-einai-zitima-pnevmatiko-alla-iatriko

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΩΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών