Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Όταν ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης παρουσίαζε βιβλίο του Μάξιμου Βάρβαρη ''Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ''

 




Και για να τα πάρουμε με τη σειρά.

1. Σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμόν 4938/2846/27-12-2007 και υπ' αριθμ. 3221/2328/23-10-2008 αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Μάξιμος Βάρβαρης δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε ηγούμενος.. 
Για την απόφαση δείτε εδώ:  
http://www.ecclesia.gr/greek/Dioceses/Dioceses.asp?mitra_id=38&id=748


2. Μετά από έξι χρόνια από την πρώτη δυσμενή και τελεσίδικη απόφαση της ΔΙΣ για τον Μάξιμο Βάρβαρη και συγκεκριμένα  στις 20 Ιανουαρίου του 2013 στο ξενοδοχείο ''OSCAR'' ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης παρουσιάζει το βιβλίο του πλανεμένου Μάξιμου Βάρβαρη ''Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ''
Για την παρουσίαση δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qibI2wSKPIk

Παρατήρηση: Στο παραπάνω βίντεο του 2013 διαπιστώνουμε ότι ο π. Νεκτάριος αγνόησε επιδεικτικά την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος.


3. Μετά από οκτώ χρόνια στις 10 Ιουνίου του 2021 ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης μας ζητάει να κάνουμε το εμβόλιο για να ''σωθούμε''
https://www.youtube.com/watch?v=lisU3m_pvP0

Παρατήρηση: Στο παραπάνω βίντεο του 2021 διαπιστώνουμε ότι ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης κόπτεται για την απόφαση της Εκκλησίας να μπολιαστούμε με το μπόλι της νέας τάξης.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Προσωπικά θα ευχηθούμε στον π. Νεκτάριο καλή φώτιση και καλή μετάνοια.

Σχόλιο ιστολογίου: 
Ο π. Νεκτάριος τότε το 2013 δεν είχε προστεθεί στους καταλόγους των προς αρχιερατείαν υποψηφίων. Σήμερα όμως είναι μέσα στον κατάλογο. Ο νοών νοείτω..


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών