Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ποιό σκοπό εξυπηρετεί η διαρκή αναφορά στον μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ από τοπική εφημερίδα και τον ιδιοκτήτη της?

 

Κύριε Καλλίγερε.

Παρακολουθούμε την διαδικτυακή εφημερίδα σας ΚΥΘΗΡΑΙΚΑ για να διαβάσουμε, μια απάντηση, η έστω μια “συγνώμη” που οφείλετε, σε όλους μας, αλλά ειδικά στον Σεβασμιότατο Κυθήρων, για τα μη έγκυρα δημοσιεύματα σας, 1. με θέμα τον ανύπαρκτο Θεολόγο Παπαδάκη της δογματικής, και τον λίβελο κατά του Μητροπολίτη Κυθήρων.
Αντί αυτού με έκπληξη διαβάσαμε, να ασχολείστε 2. με την ζωή ιερέα από την Μυτιλήνη, και να αναφέρεστε σε ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που έχετε.

Γιατί ασχολείστε με ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ειδήσεις ; Γιατί δεν επικοινωνήσατε με τον Μητροπολίτη σας, να τις επιβεβαιώσετε, ή έστω με κάποιον εκπρόσωπο της Μητροπόλεως σας, αν δεν έχετε το σθένος να τον αντιμετωπίσετε και αν ίσχυαν, τότε να τις σηκώνατε;
Γιατί θέλετε να δημιουργείτε ψευδείς εντυπώσεις; Γιατί τόσο εμμονή?
Αλήθεια για αυτό το λάθος σας, με τον Ψευδο-Παπαδάκη,δεν έχετε τίποτα να απαντήσετε σε όλους εμάς, αλλά και στην επιστολή του Σεβασμιότατου, 3. που σαν απάντηση σας έστειλε και σηκώσατε; Και γιατί δεν αφαιρέσατε την ανάρτησή σας αυτή με τον ανύπαρκτο Παπαδάκη ακόμη? Ποιόν θέλετε να στοχοποιήσεται?
Αντί μιας συγνώμης συνεχίζετε με κείμενο ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ που ο ίδιος το παραδέχεστε , δημιουργώντας ερωτηματικά για τις προθέσεις σας.
Δε νομίζεται ότι έφθασε η ώρα να δώσετε απάντηση σε όσα σας ρωτάμε χωρίς υπεκφυγές και σιωπές.
https://www.kythiraika.gr/lesvos-se-argia-iereas-arnitis-toy-koronaioy-me-entoli-toy-mitropoliti/?fbclid=IwAR0wvEclAzLAUMUH4c_45Q1J8w8KoMTnqeW8_dl2AVeFQn4aVeNnQ1_zwUM

Παραλήπτες:
1. ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
2. https://www.imkythiron.gr/ / imkythiron@imkythiron.gr

3. Ομάδα από Radio FM Κύθηρα ΚΥΘΗΡΑ News των Κυθήρων 4. Τσιρίγο FM 105,6
4. ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6


 



4 σχόλια:

  1. Μάλλον ο Καλλίγερος ξύνεται στη γκλίτσα του "τσομπάνη"
    Κάποιος να του πεί ότι αν γυρίσει η γκλίτσα επάνω του, θα πονέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε χρόνια καλομάθει να ασχολείτο με την φυλλάδα του με όποιον γούσταρε, και μόνο σε πηγαδάκια, πίσω από την πλάτη του, του έσουρναν. Συνεχίστε και σας ευχαριστούμε και εμείς οι Κυθήριοι που δεν γίνεται να του τα πούμε κατάμουτρα...Περνάει τον Κυθηραικό κόσμο για ηλίθιους που δεν ξέρουμε να κρίνουμε, τι μας σερβίρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σκοπό έχει είναι εμφανές με τον Δεσπότη του νησιού του...το κάνει ύπουλα και χαζά...με κακία και ψευτιά, αλλά ο ιερέας από την Μυτιλήνη τι του φταίει; θα μου πεις έπρεπε να βρεθεί ένα θύμα για να βάλει τους δυο Δεσποτάδες να τσακωθούν και όχι μόνο... Ε κακίας βάθος αμέτρητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εντολή δίωξης του Κυθήρων έχει δοθεί από το Φανάρι σε άνθρωπο που είναι φίλα προσκείμενος στο Φανάρι.. Ο Σωτηράκης! Ο οποίος χρησιμοποιεί ψευδώνυμα και δανείζεται ειδικότητες για να θολώσει τα νερά! Βρε τον Σωτηράκη!

    https://agonasax.blogspot.com/2021/06/blog-post_292.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά έναντι άλλων.

Το ''ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ'' επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής σε σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο δεν συντάσσεται απαραιτήτως με τα σχόλια των αναγνωστών